Seneste nyt

  • 01.01.0001

     
Flere

Fibernet til Båring Strand

 

Fibernet til Bøgevangsvej, Birkevangsvej, Kildevangsvej og Kildevænget

(Senest opdateret 25/3-2021)

I samarbejde med de lokale grundejerforeninger blev der indsamlet de fornødnre tilmeldinger for etablering af fibernet på Bøgevangsvej, Birkevangsvej, Kildevangsvej og Kildevænget. Du kan her på siden følge med i projektets udvikling, læse om mulighederne med fiber fra Energi Fyn, samt foretage din bestilling.  

Vi er kommet i gang med gravearbjedet. Længere nede på siden finder i en tidsplan for både gravearbejdet og opkobling af bokse på de enkelte vænger.

 

Fibernet til Pilevangen Grundejerforening

Vi har nu nok tilmeldinger fra Grundejerforeningen Pilevangen, og derfor vil vi påbegynde etablering af fibernet forventeligt i løbet af 2. kvartal i 2021. Der vil senere komme en plan for både gravearbejde og installation på siden her. Har man ikke endnu tilmeldt sig, så er det fortsat muligt, og man vil blive medtaget i selve etableringsfasen sidst i 2021.

 

Man kan nederst på siden foretage sin tilmelding via formularen, og det er ligeledes muligt via 70 13 19 00 at foretage en bestilling, hvorefter man modtager en bekræftelse på det aftale. Man skal alene vælge en internetpakke, men vi leverer også meget gerne både TV og Telefoni, hvis man ønsker dette. Vil du vide mere om de særlige produkter vi kan tilbyde jer i sommerhusområderne, kan du klikke her.

 

Åbent Net

I forbindelse med omlægning af vores netværk til åbent fibernet med valgfri leverandør på fibernettet i 2021, ophæver vi nu kravet om binding til Waoo produkter. Du kan derfor nu, uden krav til valg af produkter, tilmelde dig etablering til 2995,-. Bestillingsmodulet nederst på siden er opdateret.

Nærmere information herom følger per brev i den kommende tid. 

 

Hvad kommer der til at ske?

Bliver jeres projekt godkendt, vil etableringen oftest komme til at forløbe i følgende steps.

  1. Vi starter med at grave hovedforbindelsen (hovedsageligt i offentlig vej).
  2. Vores fiberkonsulent kontakter jer og aftaler et møde, hvor I sammen kan finde frem til den mest optimale placering af fiberboksen samt bestemme, hvilken vej entreprenøren skal grave fiberen ind på jeres grund (føringsvej).
  3. Entreprenøren graver eller skyder fiberen ind til husmuren via den aftalte føringsvej.
  4. I vil blive kontaktet af den produktansvarlige for området fra Energi Fyn inden vores montør kommer og tilslutter fibernettet. Her kan I sammen vurdere, om I har den rette produktpakke til husstandens behov. 
  5. Vores montør kontakter jer og aftaler, hvornår han kan komme og sætte fiberboksen op og tilslutte jer fibernettet.
  6. Nu kan I nyde alle fordelene ved jeres nye lynhurtige fibernetforbindelse.

Vi holder jer løbende orienterede om processen og tidsrammen for projektet pr. e-mail, post, informationsmateriale, arrangementer samt her på siden.

 

Kom og mød os 

For at vi løbende kan holde jer bedst informeret om etableringen af fibernet, forventer vi at kunne afholde en række arrangementer hen over det næste halve år. Her kan I få information om gravearbejdet, fordelene ved fibernet, vores produkter og, når vi nærmer os, mere konkrete tidsplaner for den endelige installation.

Der vil lande en invitation med konkrete datoer og sted i din postkasse, og du kan også holde øje med arrangementerne her på siden under 'Seneste nyt'.

Har du yderligere spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 13 19 00.

 

Har du endnu ikke bestilt fibernet?

Du kan stadig nå at melde dig til og få lynhurtigt internet. 

I videoen 'Hvad er fibernet' herunder får du forklaret, hvad fibernet er og hvilke fordele, du får med fibernet.

Du kan tilmelde dig etablering af fibernet her nedenfor på siden. Læs mere om etableringen og vores produkter på Energi Fyns hjemmeside ved at trykke på dette link. Du er også velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 13 19 00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om fibernet og med rådgivning om, hvilke produkter, der passer til dig.

 

Vi ser frem til samarbejdet

Energi Fyn Bredbånd

Båring Strand - skabsområderTidsplan for gravearbejde og kundeopkobling i Bøgevangen
Skab nr.

131 

Kildevangsvej / Kildevænget

132

Bøgevangsvej / Birkevangsvej

Grave arbejdet fra uge 11- 16 2021  fra uge 15 - 19 2021
 Boks opkobling  fra uge 16 - 19 2021 fra uge 19 - 22 2021 

Hvad er fiber?

Sådan udruller vi fiber

Bestilling af etablering

Behandling af persondata

Vi begynder nu at behandle dine persondata med henblik på, at kunne servicere dig som kunde og opfylde vores aftale. Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i Energi Fyns persondatapolitik. Energi Fyn Bredbånd A/S er dataansvarlig.

*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra installationsadresse
*
*
*
Bestilling af etablering
Etablering
Ud over etablering har du mulighed for at vælge Internet, TV og Telefoniprodukter. Tilvælges et produkt, er der en bindingsperiode på 6 måneder. Minimumsprisen er etableringsprisen på 2995kr.
Valg af internet og tv
Internet
Ved Erhverv vil du blive kontaktet af en konsulent med henblik på bestilling af et erhvervsprodukt.
TV-pakker FlowTV-pakker GoTv-bundling
Frit Valg kanaler - Forudsætter TV-boks fra Waoo

Se udvalget af frit valg kanaler her

TV-bokse

Waoo anbefaler højest fire trådløse mesh enheder (Air 4920 / Air 7410X) pr. husstand for at sikre en optimal performance. Heraf er det et krav, at mindst to af enhederne er Air 4920 (Waoo Smart WiFi sæt).

Valg af telefoni
Telefoni

For at vi kan flytte dit eksisterende nummer, skal du udfylde og indsende fuldmagten til flytning af telefonnummer.
Abonnement

Telefoni forbrug: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 19,- pr. md. Telefoni Fri Fastnet & Mobil: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 99,- pr. md.
Bemærkning
Nyheder
Jeg giver samtykke til, at jeg gerne vil modtage information fra Energi Fyn eksempelvis via telefon, brev og e-mail, og jeg er klar over, at Energi Fyn nu begynder at behandle mine personoplysninger.

*
Accept af vilkår
*

Hvad er fibernet?