Seneste nyt

 • 24.05.2020

  Kom og mød os til åbent hus

  I forbindelse med undersøgelsen af interessen for udrulning af fibernet i dit område, vil vi gerne invitere dig til en snak og en kop kaffe.

  Du kan her høre mere om de mange muligheder du har med fibernettet. 

   

  Sted:  Kristiansminde Strand Bådelaug, v/Gyden 8, 5450 Otterup.

  Dato:  Søndag den 24. maj 2020 kl 10:00-14:00

Flere

Fibernet på vej til Soldalen og Strandbyforeningen Jørgensø

(Senest opdateret 20/11-2020)

 

Tillykke til sommerhusejerne i både Strandbyforeningen Jørgensø og Soldalen. Begge områder har nu tilstrækkeligt med tilmeldinger til , at vi kan oplyse, at vi vil etablere fibernet i begge områder. 

Bemærk venligst, at vi har været nødt til at ændre lidt på tidsplanen nedenstående. Processen med at finde en placering til teknikhus samt opnå gravetilladelser i private områder har trukket ud, hvorfor gravearbejdet er blevet delvist udskudt. Dette vil dog ikke få betydning for hvornår boksene opkobles i boligerne. 

 

Har man ikke nået at få meldt sig til endnu, så kan det fortsat ske ved at bruge tilmeldingsformularen nederst på siden eller ved at ringe til os på 7013 1900 eller 6317 2566.

Du kan læse mere om de produkter vi tilbyder i sommerhusområderne her.

 

Åbent Net

I forbindelse med onlægning af vores netværk til åbent fibernet med valgfri leverandør på fibernettet i 2021, ophæver vi nu kravet om binding til Waoo produkter. Du kan derfor nu, uden krav til valg af produkter, tilmelde dig etablering til 2995,-. Bestillingsmodulet nederst på siden er opdateret..

På nuværende tidspunkt er der lavet aftale på Energi Fyns Fibernet med Waoo, FastSpeed, Telenor, Hiper, YouSee og TDC Erhverv, men mange flere er på vej. Fibernettet rummer således flere udbydere af produkter, både på Internet og TV inden 2021 er omme. Energi Fyn informerer nærmere i 2021, når et bliver praktisk muligt at lave bestillinger gennem andre leverandører på nettet. 

 

Hvad kommer der til at ske?

 1. Vi starter med at grave hovedforbindelsen (hovedsageligt i offentlig vej). 
 2. Vores fiberkonsulent kontakter jer og aftaler et møde, hvor I sammen kan finde frem til den mest optimale placering af fiberboksen samt bestemme, hvilken vej entreprenøren skal grave fiberen ind på jeres grund (føringsvej). 
 3. Entreprenøren graver eller skyder fiberen ind til husmuren via den aftalte føringsvej.
 4. I vil blive kontaktet af den produktansvarlige for området fra Energi Fyn pr. telefon inden vores montør kommer og tilslutter fibernettet. Her kan I sammen vurdere, om I har den rette produktpakke til husstandens behov. 
 5. Energi Fyn kontakter jer og aftaler, hvornår vores montør kan komme og sætte fiberboksen op og tilslutte jer fibernettet.
 6. Nu kan I nyde alle fordelene ved jeres nye lynhurtige fibernetforbindelse.

Vi holder jer løbende orienterede om processen og tidsrammen for projektet pr. e-mail, post, informationsmateriale, arrangementer samt her på siden.

 

Kom og mød os 

For at vi løbende kan holde jer bedst informeret om etableringen af fibernet, afholder vi en række arrangementer hen over det næste halve år. Her kan I få information om gravearbejdet, fordelene ved fibernet, vores produkter og, når vi nærmer os, mere konkrete tidsplaner for den endelige installation.

Der vil lande en invitation med konkrete datoer og sted i din postkasse, og du kan også holde øje med arrangementerne her på siden under 'Seneste nyt'.

Har du yderligere spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 13 19 00.

 

Har du endnu ikke bestilt fibernet?

Du kan stadig nå at melde dig til og få lynhurtigt internet. 

I videoen 'Hvad er fibernet' herunder får du forklaret, hvad fibernet er og hvilke fordele, du får med fibernet.

Du kan tilmelde dig etablering af fibernet her nedenfor på siden. Læs mere om etableringen og vores produkter på Energi Fyns hjemmeside ved at trykke på dette link. Du er også velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 13 19 00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om fibernet og med rådgivning om, hvilke produkter, der passer til dig.

 

Vi ser frem til samarbejdet

Energi Fyn Bredbånd

Soldalen

Strandbyforeningen Jørgensø

Klik her for at åbne kortet Klik her for at åbne kortet

Tidsplan for gravearbejde og kundeopkobling i Jørgensø (senest opdateret 04/01-2021)
  Strandbyforeningen Jørgensø  Soldalen 
Skab nr. 131 132 141 142
Grave start pr område uge 5 2021 uge 5 2021  uge 9 2021

uge 9 2021 

Grave slut pr område uge 13 2021  uge 14 2021  uge 14 2021 uge 14 2021 
Opkobling af boks   uge 18-19 2021  uge 20-21 2021  uge 16 2021 uge 17 2021 

Hvad er fiber?

Sådan udruller vi fiber

Bestilling af etablering

Behandling af persondata

Vi begynder nu at behandle dine persondata med henblik på, at kunne servicere dig som kunde og opfylde vores aftale. Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i Energi Fyns persondatapolitik. Energi Fyn Bredbånd A/S er dataansvarlig.

*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra installationsadresse
*
*
*
Bestilling af etablering
Etablering
Ud over etablering har du mulighed for at vælge Internet, TV og Telefoniprodukter. Tilvælges et produkt, er der en bindingsperiode på 6 måneder. Minimumsprisen er etableringsprisen på 2995kr.
Valg af internet og tv
Internet
Ved Erhverv vil du blive kontaktet af en konsulent med henblik på bestilling af et erhvervsprodukt.
TV-pakker FlowTV-pakker GoTv-bundling
Frit Valg kanaler - Forudsætter TV-boks fra Waoo

Se udvalget af frit valg kanaler her

TV-bokse

Waoo anbefaler højest fire trådløse mesh enheder (Air 4920 / Air 7410X) pr. husstand for at sikre en optimal performance. Heraf er det et krav, at mindst to af enhederne er Air 4920 (Waoo Smart WiFi sæt).

Valg af telefoni
Telefoni

For at vi kan flytte dit eksisterende nummer, skal du udfylde og indsende fuldmagten til flytning af telefonnummer.
Abonnement

Telefoni forbrug: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 19,- pr. md. Telefoni Fri Fastnet & Mobil: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 99,- pr. md.
Bemærkning
Nyheder
Jeg giver samtykke til, at jeg gerne vil modtage information fra Energi Fyn eksempelvis via telefon, brev og e-mail, og jeg er klar over, at Energi Fyn nu begynder at behandle mine personoplysninger.

*
Accept af vilkår
*

Hvad er fibernet?