Seneste nyt

  • 01.01.0001

     

Flere

Fibernet til Tørresø og omegn

(senest opdateret 24/6-2021)

 

Strandløkke og Tofteløkken

I samarbejde med anden aktør er gravearbejdet afsluttet hos jer. Vi er nu gået med tilslutningerne i de enkelte tilmeldte husstande. Strandløkken samt Fyrrevænget tilsluttes først, og til sidst Granvænget og Sitkavænget. Selve installationen i husstanden forventer vi foregår frem til uge 28 2021. 

 

Veststranden

Gravearbejdet er afsluttet på Veststranden og vi er ved at tilslutte de sidste tilmeldte husstande. 

 

Åbent Net

I forbindelse med omlægning af vores netværk til åbent fibernet med valgfri leverandør på fibernettet i 2021, ophæver vi nu kravet om binding til Waoo produkter. Du kan derfor nu, uden krav til valg af produkter, tilmelde dig etablering til 2995kr. Bestillingsmodulet nederst på siden er opdateret.

Vi kan efter installationen tilbyde dig en række mulige leverandører, så du her kan finde en løsning, som passer til dit behov.  

 

Har du endnu ikke bestilt fibernet?

Du kan stadig nå at melde dig til og få lynhurtigt internet. 

I videoen 'Hvad er fibernet' herunder får du forklaret, hvad fibernet er og hvilke fordele, du får med fibernet.

Du kan tilmelde dig etablering af fibernet her nedenfor på siden. Du er også velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 13 19 00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om fibernet og med rådgivning om, hvilke produkter, der passer til dig.

 

Er sommerhuset ejet af offentlige instanser eller fonde? Kontakt da venligst vores kundecenter på telefon 7013 1900 for bestilling, da der gælder særlig regler i den forbindelse. 

 

Håndværkerfradrag:

Vær også opmærksomme på, at selve etableringen af fibernet er fradragsberettiget - gennem det såkaldte håndværkerfradrag.

 

 

Vi ser frem til samarbejdet

Energi Fyn Bredbånd

Hvad er fiber?

Sådan udruller vi fiber

Bestilling af etablering

Behandling af persondata

Vi begynder nu at behandle dine persondata med henblik på, at kunne servicere dig som kunde og opfylde vores aftale. Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i Energi Fyns persondatapolitik. Energi Fyn Bredbånd A/S er dataansvarlig.

*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra installationsadresse
*
*
*
Bestilling af etablering
Etablering
Ud over etablering har du mulighed for at vælge Internet, TV og Telefoniprodukter. Tilvælges et produkt, er der en bindingsperiode på 6 måneder. Minimumsprisen er etableringsprisen på 2995kr.
Valg af internet og tv
Internet
Ved Erhverv vil du blive kontaktet af en konsulent med henblik på bestilling af et erhvervsprodukt.
TV-pakker FlowTV-pakker GoTv-bundling
Frit Valg kanaler - Forudsætter TV-boks fra Waoo

Se udvalget af frit valg kanaler her

TV-bokse

Waoo anbefaler højest fire trådløse mesh enheder (Air 4920 / Air 7410X) pr. husstand for at sikre en optimal performance. Heraf er det et krav, at mindst to af enhederne er Air 4920 (Waoo Smart WiFi sæt).

Valg af telefoni
Telefoni

For at vi kan flytte dit eksisterende nummer, skal du udfylde og indsende fuldmagten til flytning af telefonnummer.
Abonnement

Telefoni forbrug: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 19,- pr. md. Telefoni Fri Fastnet & Mobil: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 99,- pr. md.
Bemærkning
Nyheder
Jeg giver samtykke til, at jeg gerne vil modtage information fra Energi Fyn eksempelvis via telefon, brev og e-mail, og jeg er klar over, at Energi Fyn nu begynder at behandle mine personoplysninger.

*
Accept af vilkår
*

Hvad er fibernet?