Seneste nyt

Flere

Sig velkommen til lynhurtigt internet

(opdateret 25/02-2021)

 

Nu er der kommet fibernet til Tommerup St.

Tommerup St. Antenneforening vedtog på deres generalforsamling i oktober 2019, at Energi Fyn skulle etablere fibernet til alle medlemmer samt et udvidet dækningsområde. Energi Fyn har nu færdigetablerer et net, som giver 1.314 husstande mulighed for at modtage lynhurtigt fibernet hjemme i stuen.

I har fortsat mulighed for at bestille produkter, enten her på siden, eller ved at ringe til vores Kundecenter op 70 131 9 00.

Tilmelding

Er du ikke medlem af Tommerup St. Antenneforening, og har du endnu ikke tilmeldt dig etablering af fibernet har du stadig muligheden. Du kan enten tilmelde dig her på siden ved at udfylde bestillingsmodulet eller du kan kontakte os. Vi hører gerne fra dig og hjælper med spørgsmål og bestillinger. Kontakt vores kundecenter på 70 13 19 00.

Hvad er fiber?

Sådan udruller vi fiber

Bestilling af etablering

Behandling af persondata

Vi begynder nu at behandle dine persondata med henblik på, at kunne servicere dig som kunde og opfylde vores aftale. Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i Energi Fyns persondatapolitik. Energi Fyn Bredbånd A/S er dataansvarlig.

*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra installationsadresse
*
*
*
Bestilling af etablering
Som medlem pr. 7. okt. 2019 er prisen for etablering af fibernet kr. 0,-. Ingen binding på valgte produkter. Medlemskontingent steg ved seneste generalforsamling til 5,- pr måned og bliver lagt oven i prisen på valgte produkter.
Som nyt medlem er prisen for etablering af fibernet kr. 995,-. Der er 6 måneders binding på valgte fibernet eller tv-abonnement. Medlemskontingent steg ved seneste generalforsamling til 5,- pr. måned og bliver lagt oven i prisen på valgte produkter.
TV-pakkerFrit Valg kanaler - Forudsætter TV-boks fra Waoo

Se udvalget af frit valg kanaler her

TV-bokse

Waoo anbefaler højest fire trådløse mesh enheder (Air 4920 / Air 7410X) pr. husstand for at sikre en optimal performance. Heraf er det et krav, at mindst to af enhederne er Air 4920 (Waoo Smart WiFi sæt).

Valg af internet og telefoni

Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med etablering eller åbning af fibernetværk til din bolig.

Internet
Ved erhverv vil du blive kontaktet af en konsulent med henblik på bestilling af et erhvervsprodukt.
Telefoni

For at vi kan flytte dit eksisterende nummer, skal du udfylde og indsende fuldmagten til flytning af telefonnummer.
Abonnement

Telefoni forbrug: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 19,- pr. md.
Telefoni Fri Fastnet & Mobil: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 99,- pr. md.
Bemærkning
Nyheder
Jeg giver samtykke til, at jeg gerne vil modtage information fra Energi Fyn eksempelvis via telefon, brev og e-mail, og jeg er klar over, at Energi Fyn nu begynder at behandle mine personoplysninger.

*
Accept af vilkår
*

Tommerup Stationsby sætter farten op

Hvad er fibernet?