Få grøn strøm til din virksomhed fra fynske vindmøller
Navigation Søgning

El & Gas

Energi Fyn har bygget tre vindmøller på LINDØ port of ODENSE, så fynske virksomheder har mulighed for at købe lokal, grøn strøm

Grøn strøm fra nye fynske vindmøller

Energi Fyn har bygget tre vindmøller på LINDØ port of ODENSE, så fynske virksomheder har mulighed for at købe lokal, grøn strøm

Med grøn strøm fra Energi Fyn dækkes din virksomheds elforbrug af strøm fra vores fynske vindmøller på LINDØ port of ODENSE. Men der er også andre fordele ved at vælge grøn strøm fra Energi Fyn.

Dine fordele ved at vælge grøn strøm fra Energi Fyn:

  • Mulighed for et 100 procent CO2-neutralt elforbrug
  • En bæredygtig og grønnere profil
  • Styrket brand og omdømme
  • I bidrager til udviklingen af vedvarende energi og den grønne omstilling
  • I imødekommer kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres krav og præferencer til bæredygtighed og samfundsansvar

En grøn profil er en konkurrencefordel

Forventningerne til danske virksomheders indsats på miljøområdet vokser. Flere og flere virksomheder sætter bæredygtighed og samfundsansvar i centrum for driften af virksomheden, for at sikre adgang til nye markeder og styrke efterspørgslen på deres produkter. En grøn profil er i stigende grad blevet et konkurrenceparameter.

Ved at inddrage de miljømæssige aspekter i forretningen får din virksomhed en klar fordel i forhold til at omsætte det til merværdi for virksomheden, medarbejderne og kunderne.

Sådan gør du

Hvis du vil høre mere om din virksomheds muligheder med grøn strøm fra Energi Fyns vindmøller, kan du allerede i dag kontakte en af vores salgskonsulenter for mere information.

Certifikater er din garanti

Når du køber grøn strøm, dokumenteres det gennem revisorgodkendte oprindelsesgarantier svarende til din virksomheds elforbrug. Vi udsteder samtidig et certifikat som dokumentation for, at din virksomheds strømforbrug er 100 procent certificeret grøn strøm fra Energi Fyns egne nybyggede vindmøller.

Hos Energi Fyn sælger vi grøn strøm i overensstemmelse med Energinets retningslinjer, der er godkendt af Energistyrelsen.

Læs mere om vindmøllerne på LINDØ port of ODENSE