Energi Fyn ønsker at være aktiv medspiller i udviklingen af Fyn
Navigation Søgning

Fibernet

Hos Energi Fyn fokuserer vi på kvalitetsprodukter, leveringssikkerhed, god service og produkter til konkurrencedygtige priser.

Om fibernet

Hos Energi Fyn fokuserer vi på kvalitetsprodukter, leveringssikkerhed, god service og produkter til konkurrencedygtige priser.

Energi Fyn er med til at udbrede tele- og datakommunikation via fibernet på Fyn. Energi Fyn vil være blandt de væsentligste fiberbaserede virksomheder, der bidrager til værdiskabelse for det fynske erhvervsliv. Det er derfor Energi Fyns målsætning at være en aktiv medspiller i processen, der sikrer og udvikler Fyn og ikke mindst giver de fynske virksomheder adgang til moderne tele- og datakommunikationsløsninger.

Energi Fyn leverer professionelle tele- og datakommunikationsløsninger til erhvervslivet på Fyn og er en lokalt forankret virksomhed, hvor der ikke er langt fra kunde til leverandør.

Vi tilbyder alt fra internetløsninger over kapacitet til sort fiber. Vi leverer produkter via fibernet og kan derfor imødekomme ethvert ønske om garanterede symmetriske hastigheder fra 10/10 Mbit/s op til 10/10 Gbit/s.

Med afsæt i den enkelte kunde vil Energi Fyn være den foretrukne leverandør af tele- og datakommunikationsløsninger til erhvervslivet og offentlige virksomheder på Fyn.