Fibernet | Bestil lynhurtigt bredbånd fra Waoo hos Energi Fyn
Navigation Søgning

 

Få Danmarks bedste internet, lige ind i stuen

Hos EnergiFyn kan du blive Waoo fibernet kunde. Det betyder, at du vil modtage dit internet fra den leverandør, der for 7. år i træk, er blevet kåret som landets bedste internetudbyder. 

Waoo’s fibernet udmærker sig ved særdeles høj hastighed og kvalitet – og Waoo’s kunder har vist sig at være nogle af de mest loyale. Højst sandsynligt fordi, de ingen grund har til at skifte. Vil du vide mere om præcis hvorfor Waoo for 7. år i træk er udnævnt som landets bedste internetudbyder, så læs mere her.

 

Fibernet til ethvert behov

Fibernet er den nyeste teknologi indenfor internet. Med en fremtidssikret løsning der garanterer, at du kan få præcis det internet der passer til lige præcis dine behov, er du sikret den højeste kvalitet – også langt ud i fremtiden.

Waoo’s fiberbredbånd leverer ikke bare internet. Med en kapacitet der kan skrues op og ned for alt efter behov, og en kvalitet der ikke forringes uanset hvor mange enheder der er koblet på nettet, får du et produkt der løser hele husstandens behov.

Find din fremtidssikrede fiberløsning

Vil du vide mere om, hvad Waoo Fiber er og få et større indblik i hvad fibernettet kan tilbyde dig? Så har vi på denne side svaret på spørgsmål som hvornår man bør vælge fibernet, hvilke forskellige leverancer Waoo og EnergiFyn sammen kan tilbyde, samt hvordan en fiberopkobling sikrer dig i en digital fremtid. 

Hos EnergiFyn etablerer vi fibernet de steder, hvor der er tilstrækkelig mange kunder der efterspørger det. Det er efterhånden mange steder i landet, da en stor del af befolkningen har fået øjnene op for fibernettets fordele. Er du også interesseret i, at hoppe med på fibernet bølgen og få landets bedste og hurtigste internet direkte ind i stuen, så tjek her om det er muligt på din adresse.

Få svar på dine spørgsmål

Er du stadig lidt i tvivl om, hvad det præcis er, der adskiller fibernet fra almindelig internet – og hvorfor det ene skulle være bedre end det andet? Så kan du her på siden læse meget mere om den lyslederteknologi som fibernet er baseret på, og som gør det til et helt særligt produkt. Du kan også blive klogere på hvad det kræver at installere fibernet i lige netop din bolig, få vejledning til hvilket fiberprodukt du skal vælge, tilmelde dig et informationsmøde – og meget andet.

Skulle der stadig være spørgsmål du ikke har fået besvaret, er du altid velkommen til at kontakte os og få klarhed over alt det, du måtte være i tvivl om.

 

Waoo TV kunde

Som Waoo fibernetkunde hos EnergiFyn får du landets bedste internet – men det er ikke alt. Vælger du også at blive Waoo TV kunde, følger her en lang række fordele med. 

Med Waoo TV kan du tage flere af dine TV kanaler med dig, når du er på farten.

Via din tablet, computer eller telefon har du adgang til en stor del af dine TV kanaler, hvilket betyder at du aldrig behøver gå glip af dit yndlingsprogram. Det eneste det kræver er, at din mobile enhed kan kobles på trådløst internet. Vil du læse mere om fordelene ved at blive TV kunde hos EnergiFyn og Waoo, så kan du blive klogere på det her.

 

Fibernet og telefoni

Fiberbredbåndet tilbyder også andre muligheder. Vælger du at få telefoni via fibernettet, uanset om det er fastnet eller mobil, vil den store fibernet kapacitet gøre, at du nemt kan tale i telefon selvom resten af familien belaster nettet. Du vil derfor opleve præcis den stabilitet, vi i dag forventer af de mange digitale enheder der er i brug på én gang i en husstand – uanset antallet af enheder og husstandens størrelse. 

Læs mere om telefoni gennem fibernettet på siden her

Find den rigtige fiberpakke – og undgå at betale for mere end du bruger

Med Waoo Fibernet er det tanken, at du aldrig skal betale for mere end du har brug for. Derfor findes der forskellige fibernet produkter som alle er tilpasset de forskellige behov vi ved, kunderne har. 

Uanset om du er på udkig efter fibernet til en stor husstand med mange enheder der skal kunne være online på én gang, eller om der er tale om en husstand med en enkelt enhed der kun sjældent belaster nettet – så findes der en løsning, som passer dig.

Waoo ville ikke kunne prale af at have nogle af landets mest loyale kunder, hvis man som kunde enten oplevede at betale for mere end nødvendigt eller modsat, ikke kunne få den kapacitet man har behov for. Derfor tør vi godt at sige, at vi har fundet de løsninger der rammer flest husstandes behov. 

Læs mere om de forskellige Waoo Fiberpakker her og bliv klogere på, hvilken pakke du skal vælge for at få landets bedste internet, og få lige præcis det produkt der passer til dig – hverken mere eller mindre.