Fibernet til erhverv [Få priser og bestil fiberbredbånd her]
Navigation Søgning

Fibernet til erhverv

Få fibernet til erhverv fra Energi Fyn Bredbånd A/S, uanset hvor på Fyn jeres virksomhed er lokaliseret. Modsat etablering af fibernet til private, stiller vi nemlig ingen krav til tilslutningsprocenten i virksomhedens lokalområde.

I kan således få fiberbredbånd til erhverv, selvom der endnu ikke måtte være etableret fibernet på virksomhedens adresse. Prisen afhænger blot af afstanden til nærmeste etablerede fibernet. Læs mere om fiber til erhverv, og vores andre erhvervsløsninger, på vores erhvervsside her, hvor du også kan lave din bestilling.

Stabilt og hurtigt fibernet til erhverv

Sikker, stabil og hurtig kommunikation med resten af verden er altafgørende for enhver virksomhed. Med fibernet til erhverv får I det hele og er således godt rustet til både daglige og fremtidige opgaver.

Vores fiberbredbånd til erhverv er i topklasse, den tekniske kvalitet høj og netværksopbygningen stærk. Det gør virksomheden klar til selv morgendagens udfordringer. Samtidig er priserne på vores fibernet til erhverv konkurrencedygtige - og vi samarbejder kun med leverandører, der matcher det samme høje niveau, vi hos Energi Fyn selv står for.

Det giver jeres virksomhed de bedste betingelser for et velfungerende fibernet, uanset om I er et lille, større eller stort firma.

Fiberbredbånd der matcher jeres virksomhed

Vi har grundlæggende 2 forskellige erhvervsløsninger og fælles for dem begge gælder, at I med fibernet til erhverv fra Energi Fyn får:

§ Svartider på under 16 ms i vores danske netværk.

§ Høj driftssikkerhed med blandt andet redundant opbyggede fiberringe med fuld udstyrsredundans, lynhurtige core-forbindelser og multiple interconnect-punkter.

Med andre ord: Stabilt og lynhurtigt fiberbredbånd!

Har I ekstra krav til et velfungerende fibernet til erhverv, har vi samtidig forskellige tillægsprodukter. På den måde kan virksomheden få en skræddersyet fiberbredbåndsforbindelse, der matcher det reelle behov i hverdagen.

Tillægsprodukterne dækker en bred vifte af de ønsker, vi ved virksomheder generelt har i forbindelse med etablering af fibernet.

Vi tilbyder også 2 alternative erhvervsløsninger, som er henvendt til større virksomheder: kapacitet og sort fiber.

Vil I høre mere om vores fiberbredbånd til erhverv?

Ønsker I at høre mere om, hvad vi med vores fibernet til erhverv kan tilbyde netop jeres virksomhed?

Så udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer.

I er også velkomne til at ringe til vores erhvervsafdeling på telefon 63 17 25 69 eller sende en mail til fibererhverv@energifyn.dk.

Jeg vil gerne kontaktes

*
*
*
*
*
*
*