Fiberbredbånd [Waoo Fiber] | Danmarks bedste & hurtigste fibernet
Navigation Søgning

Fiberbredbånd fra Waoo

 

Fiberbredbånd er en fremtidssikret løsning, som sørger for at al kommunikation i din bolig kan ske gennem ét kabel. Det betyder, at du kan få både internet, fastnettelefoni og tv med fiberbredbånd fra Waoo.

Samtidig er kapaciteten i fibernettet høj, så hastigheden og kvaliteten af jeres streaming er helt i top. Lige gyldigt om hele familien er online samtidig.

Waoo fibernet giver jer således knivskarpt tv og streaming, lynhurtigt internet og stabil telefoni. Hver gang.

Hurtigt fiberbredbånd til den travle hverdag

Uanset hvor mange beboere der er i husstanden, stilles der store krav til boligens fiberbredbånd. Selv husstande med én voksen har nemlig oftest flere forskellige elektroniske apparater, som har brug for adgang til internettet.

Det kræver et hurtigt fibernet med stor kapacitet, så hastigheden ikke sløves, selvom der er koblet mange enheder op på én gang. Det er netop, hvad du får med Waoo fiberbredbånd.

Samtidig har fibernet som noget helt unikt såkaldt symmetrisk up-og-downloadhastighed. Det betyder i praksis, at hastigheden er lige høj uanset om du sender eller henter data.

En høj hastighed er for eksempel vigtig, når du vil:

  • Hente eller sende billeder, musik, programmer eller andre filer.
  • Se tv eller streame via internettet.
  • Spille onlinespil.
  • Arbejde hjemmefra.

Vil du ligesom tusindvis af andre kunder også have hurtigt fiberbredbånd fra Waoo? Så tilmeld dig her:

Bestil fibernet

Stabilt fibernet som en del af hverdagen

De færreste skænker adgangen til internettet en tanke, når det hele fungerer, som det skal. Er det ikke tilfældet, opdager vi derimod pludselig hvor stor betydning et velfungerende fiberbredbånd har.

Adgangen til internettet bliver nemlig ikke kun brugt til underholdning. Mange er også afhængige af muligheden for at være online i forbindelse med hjemmearbejdspladser – eller ganske enkelt som en naturlig del af hverdagen.

Som borger er man nemlig afhængig af at kunne benytte de online selvbetjeningsmuligheder, når der kommunikeres med banker, myndigheder, skoler, daginstitutioner og andre offentlige instanser.

Et nedbrud i familiens fibernetforbindelse kan med andre ord være kritisk og det er derfor vigtigt, jeres fiberbredbånd er stabilt og virker, som det skal. Præcis som Waoo.

Fiberbredbånd til alle behov

Ikke alle husstande har et stort antal enheder, der skal kunne være online samtidig. Måske består din husstand kun af en smartphone og en pc?

Det gør ikke Waoo fiberbredbånd mindre relevant og vi har således også en fibernetpakke, der passer til dig. Selvom du kun bruger internettet sjældent, og ikke har det samme behov som en familie med mange enheder, så er vigtigheden af et stabilt og hurtigt internet nemlig stadig af stor betydning.

Derfor har vi udviklet flere forskellige Waoo fibernetpakker:

Basic, Extra og Full.

På den måde dækker vi alle behov og sørger for, at du ikke kommer til at betale for mere, end du har brug for. Uanset om din husstand er lille eller stor.

Du kan læse mere om pakkerne her

Waoo har landets bedste fiberbredbånd

Waoo fiberbredbånd er for ottende år i træk kåret som leverandør af landets bedste internet. Det gælder både i forhold til kundeloyalitet og produktkvalitet.

Det er vi stolte over – men det forpligter selvfølgelig også. Vi arbejder derfor løbende på at sikre, at Waoo fibernet er det bedste, hurtigste og mest stabile du kan finde. Ikke kun i dag, men også i fremtiden.

Fremtidssikkerheden er nemlig ét af de parametre, der får rigtig mange til at vælge fibernet.

Derfor skal du vælge fibernet

Selvom de ultratynde glasrør, der benyttes til rent fysisk at skabe fiberbredbånd, ikke syner af meget har de en næsten ubegrænset kapacitet, når det kommer til transport af data. De er også meget holdbare og giver dig derigennem en hurtig, stabil fiberforbindelse i mange år frem.

Med Waoo fiberbredbånd sikrer du dig i øvrigt følgende:

  • Din forbindelse påvirkes aldrig af ydre faktorer, såsom andre brugere i området, afstanden til en central eller om du er bosat på landet eller i byen. Du har din egen forbindelse direkte ind i boligen. Kvaliteten af din forbindelse er således altid den samme – også når det kommer til hastighed og stabilitet.
  • Din bolig lever op til de krav, de fleste købere eller lejere har. Om en bolig har fibernet, er for eksempel en ting mange gerne vil kunne sætte kryds ved, når der skal handles eller lejes bolig. Fiberbredbånd gør således boligen mere attraktiv.
  • Der er altid internetkapacitet nok til alle i husstanden, uanset behov og aktivitet. Hvis husstandens valgte pakke med tiden ikke længere er relevant – enten fordi der flytter flere ind eller børnene flytter hjemmefra – så kan der altid skrues op eller ned for kapaciteten. Det giver dig stabilt internet der passer til dine behov – til den rigtige pris.

Vil du gerne bestille fibernet fra Waoo kan du gøre det her

Bestil fibernet

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om Waoo fiberbredbånd? Så kontakt os på telefon 70131900 eller kundeservice@energifyn.dk.