Trådløst internet
Navigation Søgning
Fibernet smart wifi

Få det mest optimale ud af dit trådløse internet

Trådløst internet er en uundværlig del af vores hverdag, og vi er afhængige af, at det fungerer. Vi har samlet en række gode råd og tips til, hvordan du får det mest optimale ud af dit internet.

Det en god idé at prøve sig frem i forhold til at finde ud af, hvor langt det trådløse internet rækker i forhold til dine behov. Den rigtige løsning for dig afhænger af dit behov og varierer fra bolig til bolig. Hvis du har brug for at forstærke det trådløse signal i din bolig, kan du købe en router ved en elektronikforhandler eller Smart WiFi fra Waoo, som kan forstærke signalet fra fiberboksen.

Gode råd til trådløst internet

01 Sæt routeren centralt i huset

Et godt trådløst signal rækker typisk kun gennem to vægge, så for at dække det meste af huset skal routeren placeres, så signalet kan nå ud til alle sider.

02 Stil routeren i cirka en til to meters højde 

Hvis du sætter routeren på gulvet, bliver signalet ikke fordelt optimalt. 

03 Lad routeren stå frit fremme

Lad være med at dække routeren til eller lukke den inde i et skab.

04 Visse materialer dæmper det trådløse signal

Undgå for eksemepel af placere routeren op ad betonmure, gipsvægge med metalskelletter, radiatorer og glas.

05 Brug access point

Har du et stort område, der skal dækkes, kan du bruge et access point, der kan kommunikere med routeren. 

Med Waoo Smart WiFi får du det mest optimale signal i din bolig. Waoo Smart WiFi består af to-fire acces points. Den ene kables til fiberboksen, og de andre fordeles i boligen og sender signalet rundt i boligen.

Læs mere om Waoo Smart WiFi

Husk

Hvis du tilslutter en router eller Smart WiFi til fiberboksen kan det være en fordel at få os til at lukke for det trådløse signal i fiberboksen, så signalerne ikke forstyrrer hinanden. Det kan vi nemt gøre, hvis du ringer eller skriver til os.

Vi anbefaler, at du bruger en kablet internetforbindelse til fx TV og gamer computere, hvor et stabilt signal er afgørende.