Betal for din energirenovering over elregningen
Navigation Søgning

Energirådgivning

Gennem Merkur Andelskasse og Energi Fyn kan du finansiere energiforbedringer i din bolig.

Betal for din energirenovering over el- eller gasregningen

Gennem Merkur Andelskasse og Energi Fyn kan du finansiere energiforbedringer i din bolig.

Som privat el- eller gaskunde hos Energi Fyn har du mulighed for at optage lån hos Merkur Andelskasse til at finansiere udgifter i forbindelse med energiforbedringer som for eksempel:

  • Køb af varmepumpe eller naturgasfyr
  • Efterisolering
  • Udskiftning af vinduer
  • Samlet energirenovering

Med denne finansieringsordning får du én samlet regning på dit lån og dit el/gasforbrug. Din samlede energiregning bliver ikke nødvendigvis større, selvom du samtidig betaler af på dit lån, da energibesparelsen i sig selv ofte kan betale for lånet. Når lånet er betalt ud, får du stadig fuld glæde af besparelsen i årerne fremover.

Betingelser for at kunne optage lån:

  • Du har valgt Energi Fyn, som din el- eller gasleverandør
  • Du skal være kreditværdig
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Din el/gasregning fra Energi Fyn skal være tilmeldt Betalingsservice

Hvad kan vi tilbyde dig?

Merkur Andelskasse kan tilbyde lån til energiforbedringer til en attraktiv rente på 4,5%* og en løbetid på helt op til 20 år.

(*)Renten er variabel. Pålydende rente 4,5%, Debitorrente 4,58% , ÅOP – Årlige omkostninger i % før skat 5,2%

Forudsætning for beregning af ÅOP: Hovedstol: 262.360 kr., Etableringsomkostninger: Merkur 6.700 kr., Ejerpant 5.660 kr., Samlet kreditbeløb: 250.000 kr., Løbetid: 20 år

Sådan kommer du videre

Du finder låneansøgningen her. Du kan forvente svar på din låneansøgning inden for 5 hverdage efter Merkur Andelskasse har modtaget den.

Har du spørgsmål til finansieringsordningen, er du velkommen til at kontakte Thomas Østergaard fra Merkur Andelskasse på tlf. 70 27 27 06 eller mail energifyn@merkur.dk og få en uforpligtende beregning på den løsning, du overvejer i din bolig.

Hvem er Merkur Andelskasse?

Merkur Andelskasse er et pengeinstitut, der er ejet af kunderne, og som har fokus på grønne og bæredygtige løsninger. Størstedelen af Merkurs udlån går til områderne miljø og økologi, sociale projekter samt kultur og undervisning. Andelskassen låner også ud til private kunder til eksempelvis finansiering af energirenoveringer og bolig. Du kan læse mere på www.merkur.dk