Se dit elforbrug og følg det online her [Energi Fyn]
Navigation Søgning

Energirådgivning

Som kunde hos Energi Fyn kan du følge dit elforbrug helt ned på timebasis.

Følg dit forbrug - når det passer dig

Som kunde hos Energi Fyn kan du følge dit elforbrug helt ned på timebasis.

Du kan følge dit elforbrug på www.mit.energifyn.dk og ved at hente vores app. Første gang du logger på, skal du bruge dit kundenummer og din pinkode, som du finder på din regning.

Når du følger dit elforbrug, er det nemmere for dig at iværksætte og følge effekten af energisparetiltag i din bolig. Det er sundt for din økonomi og for miljøet. Se dine muligheder herunder.

Få et overblik over dit forbrug

denne side kan du få det samlede overblik over dit forbrug. Dette kan hjælpe dig til ikke kun at forstå din elregning, men også få en forståelse af husstandens forbrug.

Ved at få et overblik over dit forbrug helt ned på timebasis, kan du også få et indtryk af, hvor og hvordan der eventuelt kan spares på elregningen.

Gratis app giver dig mulighed for at følge dit forbrug på timebasis

Med Energi Fyns gratis app har du nu mulighed for, at følge dit forbrug helt ned på timebasis. Du kan derfor nu blive klogere på, hvordan dit forbrug er skruet sammen – og måske øjne nye muligheder for energibesparende tiltag. Den gratis app kan downloades til både tablets, Android og iPhone.

Find husstandens energisynder

Har du mistanke om, at ét eller flere af dine apparater bruger uhensigtsmæssigt meget strøm? Så kan du nu låne et sparometer hos Energi Fyn. Sparometeret gør det muligt at måle elforbruget på de enkelte apparater, og dermed blive klogere på, hvor synderen er placeret. Mod et depositum på 100 kr. kan du låne sparometeret i 14 dage af gangen – nok til at blive en del klogere på hvilke apparater der trænger til en udskiftning.