Du kan følge dit forbrug på nettet
Navigation Søgning

Energirådgivning

Som kunde hos Energi Fyn kan du følge dit elforbrug helt ned på timebasis.

Følg dit forbrug på nettet

På Mit Energi Fyn kan du se dit elforbrug ned på timebasis. Du skal bruge dit kundenummer og din pinkode når du logger ind. Du finder begge på din el-regning eller på bilaget til betalingsoversigten.

Følg dit elforbrug time for time

Du kan via data fra din fjernaflæste måler følge dit elforbrug på time-, måneds-, kvartals- og årsbasis. Ved at følge forbruget pr. time, kan du eksempelvis danne dig et overblik over husstandens elforbrug og blive opmærksom på standby-forbrug. Har du investeret i nye hårde hvidevarer, eller er børnene flyttet hjemmefra, kan du også omgående se, hvilken effekt det har på dit forbrug.

Bruger du mere el end gennemsnittet?

Én ting er at følge elforbruget - du kan også sammenligne dit forbrug med gennemsnitsforbruget i husstande af samme størrelse. Det kan gøre dig bevidst om, hvorvidt dit elforbrug er højt eller lavt, og dermed har du et redskab til at forbedre husstandens elvaner.

Få rapporter over dit forbrug

Som et ekstra tilbud kan vi sende dig forbrugsrapporter over dit elforbrug. Dermed kan du følge dit forbrug uden at skulle gøre noget selv. Du kan vælge at få informationerne på dagsbasis eller månedsbasis, og få dem leveret på e-mail eller sms.  Klik på billedet ovenfor for at komme videre.

Sæt mål for nye elbesparelser

Er familien klar til at gøre en spareindsats? Jeres fjernaflæste måler gør det muligt, at følge familiens indsats tæt. Skift til sparepærer, sluk for lyset, udskift den gamle fryser og undgå standby-forbrug. Uanset hvilke tiltag I gør, vil I hurtigt kunne se resultatet af indsatsen på elforbruget.

Tilmeld dig adviseringsservice

Vi tilbyder at sende dig en besked, hvis dit forbrug ligger over eller under en grænse, som du selv vælger. Du vil modtage en advisering på e-mail eller sms, hvis forbruget i husstanden eksempelvis overskrider den fastsatte øvre grænse, eller hvis elforbruget i dit sommerhus ligger under den nedre grænse, du har sat. Informationer om registrerede måledata er vejledende og kan være påvirket af forsinkelse - op til 2 dage, afhængig af måleraflæsning og databehandling. Adviseringen skal derfor betragtes som en information og ikke som en kritisk alarmfunktion.